tirsdag 22. juni 2010

Comeback
Siden mine to ivrige venner (som sikkert føler seg truffet akkurat nå) har et sterkt ønske om at jeg skal begynne å blogge igjen, så må jeg bare gi etter...Sukk. Koselig å være populær da.
Siden sist (snart 4 mnd siden) så har jeg (vi) fått en fantastisk liten prinsesse ved navn Olava (de fleste som leser denne bloggen vet vel det nå). Det skjedde den 27. februar klokken nøyaktig 02.52. Nå har prinsessen blitt en stor prinsesse, hun blir snart 4 mnd :-) Tiden flyr! I mellomtiden (altså mellom fødselen og i skrivende stund) så har vi hatt det mye gøy med vår datter. Tatt maaasse bilder, vært i Trondheim hele 2 ganger, fartet mye hit og dit, og vi har gått mange mil med barnevogna. Rettelse; JEG har gått mange mil med vogna. Vi har just holdt barnedåp for henne den 13. juni og vi har faktisk omøblert på stua.


Har en god del bilder jeg kunne ha lagt ut her, men det gidder jeg ikke, så derfor får det holde med et par stykker av Olavan vår :-)

2 kommentarer:

  1. Se der er prinsessen ja :D Nå ble fadder/bonustante hjertet glad og varmt ja :D Jeg føler meg forresten ikke truffet i det HELE tatt tihi, så det kan UMULIG være meg du sikter til :P koselig å få deg tilbake på bloggfronten.

    SvarSlett
  2. Åhhh, så skjønn Olava er :) Og masse hår!

    SvarSlett